Біологічні властивості ентерококів і лактококів, ізольованих з традиційних кисломолочних продуктів України / Гармашева І. Л., Коваленко Н. К., Олещенко Л. Т. (2020)
Ukrainian

English  Microbiological Journal   /     Issue (2020, 82 (1))

Harmasheva I. L., Kovalenko N. K., Oleshchenko L. T.
Biological Traits of Enterococci and Lactococci Isolated from Traditional Dairy Products of Ukraine


Cite:
Harmasheva, I. L., Kovalenko, N. K., Oleshchenko, L. T. (2020). Biological Traits of Enterococci and Lactococci Isolated from Traditional Dairy Products of Ukraine. Microbiological Journal, 82 (1), 22-32. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001081699 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна