Лабораторний метод оцінювання ферментабільності зерна для селекції зернових культур спирто-дистилятного напряму використання / Рибалка О. І., Червоніс М. В., Поліщук C. С., Сурженко І. О., Моргун Б. В., Дубровна О. В. (2019)
Ukrainian

English  Plant Physiology and Genetics   /     Issue (2019, 51 (4))

Rybalka O. I., Chervonis M. V., Polishchuk C. S., Surzhenko I. O., Morhun B. V., Dubrovna O. V.
Laboratory protocol for grain fermentability evaluation of cereal crops in breeding for distilling end-use


Cite:
Rybalka, O. I., Chervonis, M. V., Polishchuk, C. S., Surzhenko, I. O., Morhun, B. V., Dubrovna, O. V. (2019). Laboratory protocol for grain fermentability evaluation of cereal crops in breeding for distilling end-use. Plant Physiology and Genetics, 51 (4), 347-358. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001093039 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна