Збереженість меристем батату за різних режимів кріоконсервування / Шевченко Н. О., Івченко Т. В., Мозговська Г. В., Мірошниченко Т. М., Баштан Н. О. (2018)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001159347 Проблеми кріобіології і кріомедицини А - 2018 / Випуск (2018, Т. 28, № 2)
Шевченко Н. О., Івченко Т. В., Мозговська Г. В., Мірошниченко Т. М., Баштан Н. О. Збереженість меристем батату за різних режимів кріоконсервування
Бібліографічний опис: Шевченко Н. О., Івченко Т. В., Мозговська Г. В., Мірошниченко Т. М., Баштан Н. О. Збереженість меристем батату за різних режимів кріоконсервування. Проблеми кріобіології і кріомедицини. 2018. Т. 28, № 2. С. 156. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001159347 | Problems of cryobiology and cryomedicine / Issue (2018, 28 (2))
Shevchenko N. O., Ivchenko T. V., Mozhovska H. V., Miroshnychenko T. M., Bashtan N. O. Survival of Sweet Potato Meristems under Different Cryopreservation Regimens
Cite: Shevchenko, N. O., Ivchenko, T. V., Mozhovska, H. V., Miroshnychenko, T. M., Bashtan, N. O. (2018). Survival of Sweet Potato Meristems under Different Cryopreservation Regimens. Problems of cryobiology and cryomedicine, 28 (2), 156. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001159347 [In Ukrainian]. |
|
|