Збереженість меристем батату за різних режимів кріоконсервування / Шевченко Н. О., Івченко Т. В., Мозговська Г. В., Мірошниченко Т. М., Баштан Н. О. (2018)
Ukrainian

English  Problems of cryobiology and cryomedicine   /     Issue (2018, 28 (2))

Shevchenko N. O., Ivchenko T. V., Mozhovska H. V., Miroshnychenko T. M., Bashtan N. O.
Survival of Sweet Potato Meristems under Different Cryopreservation Regimens


Cite:
Shevchenko, N. O., Ivchenko, T. V., Mozhovska, H. V., Miroshnychenko, T. M., Bashtan, N. O. (2018). Survival of Sweet Potato Meristems under Different Cryopreservation Regimens. Problems of cryobiology and cryomedicine, 28 (2), 156. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001159347 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна