Технологія низькотемпературної обробки м'ясних напівфаб-рикатів на основі яловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою "Магнетофуд" / Юрченко Л. І., Цихановська І. В., Приходько О. Ю. (2018)
Ukrainian

English  Problems of cryobiology and cryomedicine   /     Issue (2018, 28 (2))

Yurchenko L. I., Tsykhanovska I. V., Prykhodko O. Yu.
Technique of Low Temperature Processing of Ground Beef Meat Semi-Finished Products, Modified with Food Supplement ‘Magnetofood'


Cite:
Yurchenko, L. I., Tsykhanovska, I. V., Prykhodko, O. Yu. (2018). Technique of Low Temperature Processing of Ground Beef Meat Semi-Finished Products, Modified with Food Supplement ‘Magnetofood'. Problems of cryobiology and cryomedicine, 28 (2), 190. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001159381 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна