Температурні показники після кріовпливу, потенційованого дистильованою водою, на експериментальній моделі печінки свині за умов відсутності спланхнічного кровотоку / Дронов О. І., Хоменко Д. І., Бакунець П. П., Тетеріна В. В. (2017)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001159392 Проблемы криобиологии и криомедицины А - 2018 / Випуск (2017, Т. 27, № 4)
Дронов О. І., Хоменко Д. І., Бакунець П. П., Тетеріна В. В. Температурні показники після кріовпливу, потенційованого дистильованою водою, на експериментальній моделі печінки свині за умов відсутності спланхнічного кровотоку
Бібліографічний опис: Дронов О. І., Хоменко Д. І., Бакунець П. П., Тетеріна В. В. Температурні показники після кріовпливу, потенційованого дистильованою водою, на експериментальній моделі печінки свині за умов відсутності спланхнічного кровотоку. Проблемы криобиологии и криомедицины. 2017. Т. 27, № 4. С. 348-355. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001159392 | Problems of cryobiology and cryomedicine / Issue (2017, 27 (4))
Dronov O. I., Khomenko D. I., Bakunets P. P., Teterina V. V. Temperature Changes During Cryoeffect Potentiated with Distilled Water Assessed in Porcine Liver Model Without Splanchnic Blood Flow
Cite: Dronov, O. I., Khomenko, D. I., Bakunets, P. P., Teterina, V. V. (2017). Temperature Changes During Cryoeffect Potentiated with Distilled Water Assessed in Porcine Liver Model Without Splanchnic Blood Flow. Problems of cryobiology and cryomedicine, 27 (4), 348-355. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001159392 [In Ukrainian]. |
|
|