Температурні показники після кріовпливу, потенційованого дистильованою водою, на експериментальній моделі печінки свині за умов відсутності спланхнічного кровотоку / Дронов О. І., Хоменко Д. І., Бакунець П. П., Тетеріна В. В. (2017)
Ukrainian

English  Problems of cryobiology and cryomedicine   /     Issue (2017, 27 (4))

Dronov O. I., Khomenko D. I., Bakunets P. P., Teterina V. V.
Temperature Changes During Cryoeffect Potentiated with Distilled Water Assessed in Porcine Liver Model Without Splanchnic Blood Flow


Cite:
Dronov, O. I., Khomenko, D. I., Bakunets, P. P., Teterina, V. V. (2017). Temperature Changes During Cryoeffect Potentiated with Distilled Water Assessed in Porcine Liver Model Without Splanchnic Blood Flow. Problems of cryobiology and cryomedicine, 27 (4), 348-355. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001159392 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна