Адаптивна еволюція для підвищення продукції етанолу під час спиртового бродіння у промислових штамів дріжджів Saccharomyces cerevisiae / Зазуля А., Семків М., Дмитрук К., Сибірний А. (2020)
Ukrainian

English  Cytology and genetics   /     Issue (2020, 54 (5))

Zazulia A., Semkiv M., Dmytruk K., Sybirnyi A.
Adaptive evolution for the improvement of ethanol production during alcoholic fermentation with the industrial strains of yeast Saccharomyces cerevisiae


Cite:
Zazulia, A., Semkiv, M., Dmytruk, K., Sybirnyi, A. (2020). Adaptive evolution for the improvement of ethanol production during alcoholic fermentation with the industrial strains of yeast Saccharomyces cerevisiae. Cytology and genetics, 54 (5), 27-38. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001166422 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна