Збереження протимікробної активності метаболітних комплексів Lactobacillus rhamnosus та Saccharomyces boulardii після кріоконсервування / Ісаєнко О. Ю. (2020)
Ukrainian

English  Problems of cryobiology and cryomedicine   /     Issue (2020, 30 (4))

Isaienko O. Yu.
Post-thaw preservation of anti-microbial Lactobacillus rhamnosus and Saccharomyces boulardii metabolite complexes


Cite:
Isaienko, O. Yu. (2020). Post-thaw preservation of anti-microbial Lactobacillus rhamnosus and Saccharomyces boulardii metabolite complexes. Problems of cryobiology and cryomedicine, 30 (4), 343-358. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001205205 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна