Мікробіологічна оцінка плющеного вологого зерна кукурудзи, ферментованого штамами пробіотичних мікроорганізмів / Кравченко Н. О., Передерій М. Г., Дмитрук О. М. (2020)
Ukrainian

English  Agricultural microbiology   /     Issue (2020, 31)

Kravchenko N. O., Perederii M. H., Dmytruk O. M.
Microbiological evaluation of rolled moist corn grain fermented by probiotic microorganism strains


Cite:
Kravchenko, N. O., Perederii, M. H., Dmytruk, O. M. (2020). Microbiological evaluation of rolled moist corn grain fermented by probiotic microorganism strains. Agricultural microbiology, 31, 72-82. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001320598 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна