Мікробіологічні процеси трансформації рослинних решток кукурудзи за інтродукції в агроценози мікроорганізмів-деструкторів органічної речовини / Токмакова Л. М., Ларченко І. В., Ковпак П. В. (2020)
Ukrainian

English  Agricultural microbiology   /     Issue (2020, 32)

Tokmakova L. M., Larchenko I. V., Kovpak P. V.
Microbiological processes of transformation of corn plant residues under introduction of destructing microorganisms in the agrocenoses


Cite:
Tokmakova, L. M., Larchenko, I. V., Kovpak, P. V. (2020). Microbiological processes of transformation of corn plant residues under introduction of destructing microorganisms in the agrocenoses. Agricultural microbiology, 32, 35-47. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001320605 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна