Ефективність різних способів кріоконсервування меристем томату (Lycopersicon esculentum Mill.) / Шевченко Н. О., Мозговська Г. В., Мірошниченко Т. М., Івченко Т. В., Баштан Н. О. (2019)
Ukrainian

English  Problems of cryobiology and cryomedicine   /     Issue (2019, 29 (2))

Shevchenko N. O., Mozhovska H. V., Miroshnychenko T. M., Ivchenko T. V., Bashtan N. O.
Effectiveness of Different Cryopreservation Methods of Tomato Meristems (Lycopersicon esculentum Mill.)


Cite:
Shevchenko, N. O., Mozhovska, H. V., Miroshnychenko, T. M., Ivchenko, T. V., Bashtan, N. O. (2019). Effectiveness of Different Cryopreservation Methods of Tomato Meristems (Lycopersicon esculentum Mill.). Problems of cryobiology and cryomedicine, 29 (2), 160. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001329497 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна