Ефективність різних способів кріоконсервування меристем томату (Lycopersicon esculentum Mill.) / Шевченко Н. О., Мозговська Г. В., Мірошниченко Т. М., Івченко Т. В., Баштан Н. О. (2019)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001329497 Проблеми кріобіології і кріомедицини А - 2018 / Випуск (2019, Т. 29, № 2)
Шевченко Н. О., Мозговська Г. В., Мірошниченко Т. М., Івченко Т. В., Баштан Н. О. Ефективність різних способів кріоконсервування меристем томату (Lycopersicon esculentum Mill.)
Бібліографічний опис: Шевченко Н. О., Мозговська Г. В., Мірошниченко Т. М., Івченко Т. В., Баштан Н. О. Ефективність різних способів кріоконсервування меристем томату (Lycopersicon esculentum Mill.). Проблеми кріобіології і кріомедицини. 2019. Т. 29, № 2. С. 160. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001329497 | Problems of cryobiology and cryomedicine / Issue (2019, 29 (2))
Shevchenko N. O., Mozhovska H. V., Miroshnychenko T. M., Ivchenko T. V., Bashtan N. O. Effectiveness of Different Cryopreservation Methods of Tomato Meristems (Lycopersicon esculentum Mill.)
Cite: Shevchenko, N. O., Mozhovska, H. V., Miroshnychenko, T. M., Ivchenko, T. V., Bashtan, N. O. (2019). Effectiveness of Different Cryopreservation Methods of Tomato Meristems (Lycopersicon esculentum Mill.). Problems of cryobiology and cryomedicine, 29 (2), 160. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001329497 [In Ukrainian]. |
|
|