Економіка харчової промисловості. 2011 (2) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2011. Вип. 2 |
- Титул, зміст.
- Басюркіна Н. Й. Продовольча безпека як системна характеристика функціонування агропромислового сектору економіки. - C. 5-10.
- Меркулов М. М. Проблеми трансфера управлінських технологій. - C. 10-15.
- Бутенко А. І., Карпінська Г. В., Носова Н. І. Проблеми узгодження інтересів підприємств харчової промисловості і органів влади у сфері оподаткування. - C. 15-23.
- Найда А. В. Методичні підходи щодо оцінки економічної ефектив¬ності розвитку підприємств цукробурякового підкомплексу. - C. 24-27.
- Відоменко І. О. Сучасні проблеми планування та калькулювання витрат в зернопереробній промисловості. - C. 27-34.
- Овсяннікова Н. М. Особливості формування і руху інформаційних потоків та їх вплив на діяльність аграрних підприємств. - C. 34-37.
- Басюркіна Н. Й., Голубєва О. Ю. Аналіз і оцінка зовнішніх і внут¬рішніх чинників формування прибутку у виноробній галузі. - C. 37-39.
- Безусов А. Т., Волошина Т. М., Нікітіна О. В. Інноваційний потенціал підприємства - критерій конкурентоздатності продукції, яка випускається. - C. 39-43.
- Дідух С. М. Оцінка інвестиційного потенціалу підприємств елева¬торної промисловості України. - C. 43-48.
- Мартиновський В. С., Шиян Г. Г. Дослідження інвестиційного клімату України. - C. 48-50.
- Миронюк Т. І., Яровенко Т. М. Необхідність інноваційної діяльності у харчовій промисловості. - C. 50-53.
- Козак К. Б., Тофтул К. С. Формування трудового колективу як основа ефективного управління персоналом. - C. 53-57.
- Садєков А. А., Шталь Т. В. Оцінка якості управління як фактор успішної реалізації стратегії підприємств ресторанного господарства. - C. 57-61.
- Седікова І. О., Мочалова А. В. Формування конкурентних переваг під¬приємств м’ясної промисловості. - C. 61-64.
- Лисюк В. М., Чмут Г. В. Перспективи і напрями розвитку ринку молочної продукції (секторний аналіз ринку). - C. 64-72.
- Волкова С. Ф., Ротай О. В. Підвищення конкурентоспроможності україн¬ського ринку морозива. - C. 72-75.
- Кулаковська Т. А., Бешлеул І. П. Огляд ринку і аналіз конкуренто¬спро¬мож¬ності виноробної галузі України. - C. 75-78.
- Ступницька Т. М., Компанієць Т. І. Характеристика методів формування резерву сумнівних боргів. - C. 78-80.
- Нездойминов С. Г. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес регіону в умовах трансформації економіки. - C. 81-87.
- Балахонова О. В. Планування розвитку галузевих соціально-економічних систем. - C. 87-90.
|
|