Інноваційний потенціал підприємства - критерій конкурентоздатності продукції, яка випускається / Безусов А. Т., Волошина Т. М., Нікітіна О. В. (2011)
Ukrainian

English  Food Industry Economics   /     Issue (2011, 2)

translit Transliteration


Bezusov A. T., Voloshyna T. M., Nikitina O. V.
Innovatsiinyi potentsial pidpryiemstva - kryterii konkurentozdatnosti produktsii, iaka vypuskaietsia


Cite:
Bezusov, A. T., Voloshyna, T. M., Nikitina, O. V. (2011). Innovatsiinyi potentsial pidpryiemstva - kryterii konkurentozdatnosti produktsii, iaka vypuskaietsia. Food Industry Economics, 2, 39-43 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000172476 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна