Економіка харчової промисловості. 2021, 13 (3) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2021. Вип. 3 |
- Титул, зміст.
- Нікішина О. В. Діагностика впливу інституційного сектору домогосподарств на сталий розвиток економіки України. - C. 3-15.
- Антонюк П. О., Антонюк О. П., Ступницька Т. М., Баранюк Х. О. Аналіз сучасного стану зовнішньої торгівлі України агропродовольчими товарами. - C. 6-22.
- Нікішина О. В., Тараканов М. Л. Інституційна складова регламентації товароруху в системі товарних ринків. - C. 23-33.
- Полонська О. М., Солошонок А. Л., Некова Г. П. Аналіз обігу зернових та виробництва борошномельно-круп'яної продукції в Україні. - C. 34-45.
- Купріна Н. М., Ступницька Т. М., Антонюк О. П., Величко О. М. Сучасні аспекти фінансового аналізу оборотних активів підприємства. - C. 46-55.
- Samofatova V., Bova T. Problems and prospects of development of confectionery industry enterprises in Ukraine. - C. 56-63.
- Vaskovska K., Yevtushevska O., Kirvas I. Innovative activity of the enterprise in the context of improving the cost management mechanism. - C. 64-69.
- Ніколюк О. В. Система забезпечення екологічної безпеки промислових підприємств в умовах сталого розвитку економіки. - C. 70-75.
- Ряшко Г. М., Асауленко Н. В., Новічкова Т. П., Новічков В. К. Проектування послуг дегустаційних залів як стратегічний вектор розвитку сервісу в індустрії гостинності. - C. 76-87.
- Тітомир Л. А., Коротич О. М., Халілова-Чуваєва Ю. О. Екологізація готелів як напрям розвитку готельно-ресторанного бізнесу. - C. 88-93.
- Ніколюк О. В., Бондар В. А., Цвєткова Н. Ю. Напрями удосконалення системи публічного управління розвитком у сфері охорони здоров'я України. - C. 94-100.
|
|