Економіка харчової промисловості. 2022, 14 (1) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2022. Вип. 1 |
- Титул, зміст.
- Кушнір О. І., Жигулін О. А. Механізм формування інклюзивної моделі розвитку бізнесу в агропродовольчій, готельній і ресторанній сферах. - C. 3-14.
- Антонюк П. О., Антонюк О. П., Ступницька Т. М., Баранюк Х. О. Аналіз динаміки та структури імпорту агропродовольчої продукції. - C. 15-24.
- Нікішина О. В., Тараканов М. Л., Антонюк П. О., Лозова Т. П. Адаптивні заходи селективного регулювання агропродовольчих ринків Одеського регіону в умовах нестабільності. - C. 25-36.
- Колесник В. І. Особливості мотивації та стимулювання персоналу промислових підприємств в умовах світової пандемії. - C. 37-41.
- Ніколюк О. В., Агеєва І. М., Коренман Є. М. Стратегічні аспекти державного регулювання розвитку виноробної галузі України. - C. 42-47.
- Filimon O. Risks in decision making - uncertainties, types and characteristics. - C. 48-56.
- Stupnytska T., Volodina O., Holovachenko L., Sariieva H. Aspects of determination and classification of current assets of the enterprise according to national and international accounting standards. - C. 57-67.
- Нікішина О. В. Методичні рекомендації до оцінки соціально відповідального бізнесу в переробній промисловості України на засадах екологізації. - C. 68-79.
- Добрянська Н. А., Саркісян Г. О., Крупіца І. В., Бирка К. М. Аналіз міжнародного ринку енотуристичних послуг. - C. 80-85.
- Жигулін О. А. Модель поведінки споживачів готельних і ресторанних послуг в умовах кризи й інформатизації cуспільства. - C. 80-92.
|
|