Економіка харчової промисловості. 2022, 14 (3) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2022. Вип. 3 |
- Титул, зміст.
- Нікішина О. В., Тараканов М. Л., Бочкарьов Д. О., Чеботарьова Н. Й. Стійкість функціонування ринку молочних продуктів у системі вертикально суміжних ринків України. - C. 3-18.
- Ніколюк О. В., Савченко Т. В., Бордун Т. В. Система управління розвитком ринку продукції птахівництва. - C. 19-24.
- Петренко О. П. Державне регулювання грошового обороту та грошового ринку в умовах воєнного стану. - C. 25-31.
- Седікова І. О., Мироненко Б. В. Людський потенціал: артикуляція понять. - C. 32-36.
- Седікова І. О., Седіков Д. В. Нові парадигми менеджменту в умовах цифрової економіки. - C. 37-43.
- Нікішина О. В., Тараканов М. Л., Зеркіна О. О. Інструменти державного маркетингу, як складова селективного регулювання товарних ринків в умовах нестабільності. - C. 44-57.
- Трішин Ф. А., Ніколюк О. В. Організаційна спроможність фермерських господарств до цифрових інновацій у післявоєнний період. - C. 58-64.
|
|