Економіка харчової промисловості. 2010 (1) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2010. Вип. 1 |
- Титул, зміст.
- Лайко О. І, Лисюк В. М., Резнік І. В. Посткризове регулювання фінансового стану підприємств харчової промисловості України. - C. 5-11.
- Крюкова І. О. Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області. - C. 11-14.
- Антонюк П. О., Лисюк В. М., Антонюк О. П. Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії). - C. 14-20.
- Агеєва І. М., Мілєва М. Д. Дослідження процесів стратегічного планування на харчових підприємствах. - C. 20-23.
- Тарасова О. В., Левицька О. В. Сучасні концепції управління якістю продукції. - C. 24-27.
- Харківський Д. Ф., Тимченко Є. О. Результативність процесу управління персоналом організації. - C. 27-30.
- Шевченко З. І., Седікова І. О. Підвищення організаційної стійкості підприємств зернопереробної галузі. - C. 30-35.
- Маркова Т. Д., Іванченков В. С. Автоматизація фінансово-розрахункових операцій як чинник прискорення процесу господарської діяльності підприємств. - C. 35-39.
- Осипов В. М., Суружий А., Солоид А. Економічна доцільність утилізації вторинних продуктів виноробства. - C. 39-45.
- Мішковець Л. В. Фактори формування та розвитку трудового потенціалу підприємств АПК Одеської області. - C. 46-49.
- Світла пам’ять Павлу Володимировичу Осипову. - C. 50.
|
|