Економіка харчової промисловості. 2012 (1) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2012. Вип. 1 |
- Титул, зміст.
- Харківський Д. Ф., Каламан О. Б. Пріоритетні напрями стратегічного розвитку аграрної сфери. - C. 5-8.
- Нікішина О. В. Оцінка стану продовольчої безпеки Одеського регіону. - C. 9-16.
- Філиппова С. В., Нізяєва С. А. Особливості діагностики рівня економічної безпеки виноробних підприємств. - C. 16-21.
- Купріна Н. М. Оцінка конкурентоспроможності діяльності промислових підприємств: теоретичний і практичний аспекти. - C. 21-25.
- Волощук Л. О., Скороходова Л. В., Церковна О. М. Особливості застосування методів вартісної оцінки інтелектуального капіталу у фінансовому аналізі. - C. 25-27.
- Лясковський О. В., Шутов Є. П. Управління економічними ризиками на харчовому підприємстві. - C. 28-31.
- Євтушевська О. О. Особливості визначення податку на прибуток згідно з Податковим кодексом України. - C. 32-34.
- Гончарук А. Г., Яцик А. А. Про фактори інвестиційної привабливості харчових підприємств. - C. 34-36.
- Тарасова О. В. Теоретико-методологічні основи інноваційної діяльності підприємств. - C. 37-41.
- Караван С. І. Інноваційна діяльність як невід’ємна складова забезпечення інвестиційної привабливості підприємств. - C. 41-43.
- Балан О. С. Життєвий цикл інвестиційного проекту та інвестиційні рішення. - C. 43-47.
- Ткаченко О. Б., Волошина Т. М., Кобзар К. В. Перспективи інноваційного розвитку виноробних підприємств. - C. 47-52.
- Козак К. Б., Доценко Є., Маліновська К. Вплив професійно-кваліфікаційного просування працівників на продуктивність праці. - C. 52-55.
- Тараканов М. Л., Лисюк В. М., Маковеєв А. П. Регіональний фактор становлення сировинного сектору ринка молочної продукції. - C. 55-60.
- Ніценко В. С., Добрянська Н. А., Нікіфорчук А. А. Сучасні тенденції виробництва сільськогосподарської продукції в Одеському регіоні. - C. 60-63.
- Підсумки конкурсу на найкращий дипломний проект, магістерську роботу випускників ОНАХТ 2011 року. - C. 63-66.
|
|