Економіка харчової промисловості. 2017, 9 (3) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2017. Вип. 3 |
- Титул, зміст.
- Samofatova V. Theoretical foundations of sustainable development of the agri-food sphere. - C. 3–7.
- Антонюк О. П., Антонюк П. О., Лисюк В. М. Аналіз динаміки та структури експорту aгропродовольчої продукції. - C. 8–15.
- Голодонюк О. М., Бузинський В. О. Маркетингові аспекти розвитку вітчизняного коньячного виробництва в умовах кризи. - C. 16–23.
- Нікішина О. В. Відтворювальний методичний підхід до оцінки ефективності інтегрованих товарних ринків. - C. 24–35.
- Дідух С. М., Мініна В. О., Федорова Т. С. Оцінка оптимальної структури капіталу агрохолдингів України (Kernel Holding S. A., MHP S. A.). - C. 36–44.
- Kuprina N. Strategic management accounting as a tool to promote competitiveness and efficiency of the activity of the enterprise. - C. 45–51.
- Ліпова О. Л., Євтушок О. В. Вплив конкурентоспроможності персоналу на привабливість харчового бізнесу. - C. 52–60.
- Stasiukova K. Competitiveness of Ukrainian food enterprises. Features of assessment. - C. 61–67.
- Stupnytska T., Volodina O., Zhidkova K. The directions of management of the commodity debts receivable. - C. 68–73.
- Тkachuk G., Volodina O., Zhigovska A. Intraeconomic control of the operations with commodity-material values. - C. 74–80.
- Melnyk Y., Luk’yanov A. Features of accounting for operational and financial leasing on enterprises. - C. 81–87.
- Ткачук Г. О. Обліково-аналітичне забезпечення кадрової безпеки підприємства. - C. 88–96.
- Markova T. Alternative energy in the system of economic ecological safety of the state. - C. 97–101.
|
|