Економіка харчової промисловості. 2017, 9 (4) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2017. Вип. 4 |
- Титул, зміст.
- Бондаренко С. А., Руммо В. В., Нізяєва В. Р. Антикризове регулювання експортно-імпортної діяльності українського виноробства. - C. 3–10.
- Kuprina N., Baraniuk Kh. Activity of food industry enterprises of Odessa region: state and trends of development. - C. 11–19.
- Melnyk Y., Volodina O., Lantsman O. The estimation of influence of out-of-balance intangible assets on the enterprise market value. - C. 20–26.
- Шалений В. А. Оцінка рівня ризикованості діяльності підприємств хлібопекарської промисловості в довгостроковому періоді. - C. 27–34.
- Агеєва І. М., Агаркова О. В. Дослідження стратегій розвитку на підприємствах виноробної галузі. - C. 35–42.
- Дьяченко Ю. В. Правове забезпечення конкурентоспроможності продукції м’ясопереробних підприємств України на європейському ринку. - C. 43–48.
- Kalaman O., Zborshik D. The analysis of viticulture and winemaking problems in Ukraine management of the industry development. - C. 49–56.
- Колесник В. I. Управління стартапами в Україні: проблеми та перспективи. - C. 57–61.
- Седікова І. О. Управління професійно-кваліфікаційним розвитком працівників на підприємствах виноробної галузі. - C. 62–67.
- Nemchenko V., Nemchenko G. Investment potential of Ukraine and the possibilities of its use. - C. 68–72.
- Селіхов С. В. Аналіз напрямків інноваційного розвитку підприємств виноробної галузі. - C. 73–80.
- Хрип’юк В. І. Державне регулювання інноваційно-орієнтованого розвитку харчової промисловості України. - C. 81–88.
- Ощепков О. П., Шкепу В. Ф. Податок на додану вартість та його роль у формуванні доходів державного бюджету України. - C. 89–94.
- Євтушевська О. О., Євсєєва К. В., Приймак В. О. Особливості обліку собівартості продукції у виноробній галузі. - C. 95–101.
- Stupnytska T., Volodina O., Martynovska O. The analysis of theoretical approaches concerning determination of monetarymeans according to the accounting standards. - C. 102–107.
|
|