Економіка харчової промисловості. 2019, 11 (4) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2019. Вип. 4 |
- Титул, зміст.
- Нікішина О. В. Сценарії та стратегічні напрями інноваційного розвитку регіонального ринку зерна й продуктів його переробки на засадах глокалізації. - C. 3-13.
- Дідух С. М. Концепція інклюзивного розвитку: причини та передумови виникнення. - C. 14-19.
- Markova T., Volodina O., Dymova D., Frolova A. Estimation of efficiency of the enterprise activity: theoretical and methodical approaches. - C. 20-26.
- Ощепков О. П., Магденко С. О., Головаченко Л. М., Філіппова К. П. Оцінка управління дебіторською заборгованістю на м’ясопереробних підприємствах України. - C. 27-34.
- Савенко І. І., Седікова І. О. Економічна безпека підприємства: підходи до визначення. - C. 35-41.
- Ткачук Г. О. "Цифрові" трансформації: взаємозв’язок із системою економічної безпеки підприємства. - C. 42-50.
- Агеєва І. М., Агаркова О. В. Впровадження функціональних стратегій на підприємствах виноробної галузі. - C. 51-57.
- Durbalova N., Sedikova I. Strategic management competitive potential of the enterprise. - C. 58-64.
- Kyazim P. Intellectual property management as part of the knowledge economy. - C. 65-70.
- Яценко В. Ф. Вплив еволюційної трансформації соціально-економічної системи на теорію бухгалтерського обліку. - C. 71-79.
- Кордзая Н. Р., Єгоров Б. В. Інституціональна структура вітчизняної системи стандартизації товарів. - C. 80-87.
- Okulicz-Kozaryn W., Kalaman O. How to manage universities in Asia, East Europe and North America based on the preferences of students?. - C. 88-97 .
- Седікова І. О., Дьяченко Ю. В. Шляхи зниження продовольчих втрат та харчових відходів. - C. 98-104.
|
|