Економіка харчової промисловості. 2020, 12 (2) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2020. Вип. 2 |
- Титул, зміст.
- Нікішина О. В. Теоретико-методологічне забезпечення діагностики ефективності логістичних ланцюгів товарних ринків. - C. 3-14.
- Yevtushevska O., Holovachenko L., Rudnichenko J. Ways to improve the market of green agricultural products in Ukraine. - C. 15-21.
- Файвішенко Д. С. Аналіз тенденцій розвитку регіональних ринків мінеральної води України. - C. 22-29.
- Kuprina N., Markova T., Stupnytska M. Analysis of the own capital of Ukrainian enterprises and features of its management in the conditions of the new economy of the global market. - C. 30-37.
- Samofatova V., Neveseliuk V. Current state of fishing industry of Ukraine. - C. 38-45.
- Козак К. Б., Левчук Ю. С., Прунчак М. М. Дослідження основних проблем щодо мотивації працівників підприємства. - C. 46-54.
- Мунтян І. В., Євтушок О. В., Гнатовська Д. О. Соціальна реклама в Україні: сучасні реалії та перспективи розвитку. - C. 55-61.
- Колесник В. І. Стимулювання творчої праці персоналу як фактор підвищення інвестиційної привабливості підприємств харчової промисловості. - C. 62-67.
- Ніколюк О. В., Донець Л. Я. Інноваційні засади управління системою логістичних бізнес-процесів зернового господарства. - C. 68-75.
- Магдалюк О. В. Управлінські аспекти фінансових моделей формування та зростання вартості капіталу підприємства. - C. 76-81.
- Яценко В. Ф. Що таке "традиційна" теорія бухгалтерського обліку та чому її критикують?. - C. 82-90.
- Павлов О. І., Павлова І. О. Громадівський вимір публічного управління в умовах децентралізації влади та управління. - C. 91-98.
|
|