Економіка харчової промисловості. 2020, 12 (4) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2020. Вип. 4 |
- Титул, зміст.
- Нікішина О. В., Тараканов М. Л. Теоретико-методичні засади логістичних "розривів" у ланцюгах товарних ринків. - C. 3-16.
- Бігунов-Новіков Л. Ю. Контрактні форми управління сітьовими бізнес-структурами. - C. 17-25.
- Козак К. Б., Дроздова В. А., Дроздова Є. А. Подолання конфліктних ситуацій при адмініструванні транспортних перевезень у логістичних системах. - C. 26-34.
- Поліщук А. С. Напрями реалізації інноваційних проектів на підприємствах. - C. 35-40.
- Голодонюк О. М., Мільчева В. В., Бондарчук Д. О. Маркетингові аспекти інноваційного розвитку виноробних підприємств. - C. 41-47.
- Ніколюк О. В., Ступницька М. І. Стратегічні імперативи управління змінами інвестиційних процесів у харчовій промисловості. - C. 48-55.
- Савенко І. І., Корсікова Н. М. Місце інновацій в системі заходів антикризового управління підприємством. - C. 56-64.
- Купріна Н. М., Васьковська К. О., Пчелянська Г. Б., Величко О. М. Оборотні активи підприємства: аспекти бухгалтерського обліку за національними та міжнародними стандартами та їх класифікація. - C. 65-78.
- Нікішина О. В. Методичні рекомендації до комплексної оцінки трудових ресурсів сфери природокористування України на засадах сталого розвитку. - C. 79-91.
- Ринкова А. А. Органічний сектор економіки в Україні та світі. - C. 92-97.
- Дьяченко Ю. В., Полоус Д. Т. Шляхи підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств тимчасового розміщування в сучасних умовах господарювання. - C. 98-104.
|
|