Економіка харчової промисловості. 2021, 13 (1) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2021. Вип. 1 |
- Титул, зміст.
- Антонюк П. О., Антонюк О. П., Ступницька Т. М., Баранюк Х. О. Статистична оцінка формування зовнішньої торгівлі України готовими харчовими продуктами. - C. 3-11.
- Нікішина О. В. Теоретичний базис механізмів формування ефективної логістики товарних ринків. - C. 12-23.
- Крюкова І. О. Виробничий потенціал молокопереробних підприємств України у контексті євроінтеграційного розвитку. - C. 24-29.
- Kuprina N., Markova T., Velychko O. Aspects of financial analysis of the company's equity in modern conditions. - C. 30-42.
- Ощепков О. П., Магденко С. О. Аналіз власного капіталу м’ясопереробних підприємств України як основного джерела їхнього фінансування та розвитку. - C. 43-48.
- Нікішина О. В. Діагностика екологічної ємності національної економіки у секторальному вимірі. - C. 49-61.
- Д’яконова А. К., Трішин Ф. А., Тітомир Л. А., Коротич О. М. Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства. - C. 62-68.
- Новічкова Т. П., Лебеденко Т. Є., Новічков В. К. Імплементація сервісних інновацій в організацію діяльності закладів ресторанного господарства. - C. 69-74.
- Ряшко Г. М., Асауленко Н. В., Новічкова Т. П. Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів. - C. 75-81.
- Балян А. В., Гришова І. Ю., Марчук Л. Л. Механізм реалізації регуляторної політики економічної безпеки в аграрному секторі України. - C. 82-89.
- Ніколюк О. В., Седікова І. О., Клевець М. В. Національна безпека та державна політика в сфері реалізації морського потенціалу України. - C. 90-95.
|
|