Наука, технології, інновації. 2022 (1) АРХІВ (Всі випуски)
| Наука, технології, інновації 2022. Вип. 1 |
- Титул.
- Зміст.
- Федулова С. О. Глобальна криза продовольчої безпеки світу 2022 року. - C. 3-9.
- Jafarova V. The role of the cluster in the economy of eastern europe. - C. 9-13.
- Осадча А. Б., Гаврис Т. В. Перспективність світових наукових і технологічних напрямів досліджень щодо сталого розвитку міст та громад. - C. 14-22.
- Калина В. С., Луценко М. В. Дослідження властивостей продуктів переробки насіння гарбуза. - C. 22-28.
- Baklane A., Saulespurens V. The application of latent dirichlet allocation for the analysis of latvian historical newspapers: oskars kalpaks’ case study. - C. 29-37.
- Писаренко Т. В., Кваша Т. К. Критичні технології: результати форсайтного дослідження в Україні у 2021 році. - C. 38-46.
- Пархоменко О. В., Пархоменко А. О., Пархоменко Г. О. Системно-творча основа буття в гармонії з законами природи. - C. 46-53.
- Баланчук І. С. Класичний дослідницький університет: основні відомості — поняття, передумови, розбудова. - C. 54-61.
- Півоваров О. А., Миколенко С. Ю., Гезь Я. В. Аналіз втрат харчової сировини в продовольчому ланцюзі. - C. 62-68.
- Андрощук Г. О. Технологічна безпека: прогнозні оцінки трендів у розвитку науки і технологій. - C. 69-80.
- Нові та відновлювальні джерела енергії, машинобудування, медицина, сільське господарство матеріали і речовини. - C. 81-83.
|
|