Економіка харчової промисловості. 2022, 14 (4) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2022. Вип. 4 |
- Титул, зміст.
- Антонюк П. О., Антонюк О. П., Ступницька Т. М., Баранюк Х. О. Аналіз стану зовнішньої торгівлі залишками і відходами харчової промисловості. - C. 3-10.
- Kuprina N., Velychko O., Stupnytska T., Baraniuk Kh., Volodina O. Contemporary aspects of the methodology of the analysis of traveling assets in the enterprise management system. - C. 11-25.
- Козак К. Б., Корсікова Н. М., Петренко Ю. О. Управління мотивацією персоналу в умовах постпандемії та воєнного стану. - C. 26-34.
- Седікова І. О., Козак К. Б., Курганова А. В. Концептуальні аспекти навчання персоналу в умовах невизначеності. - C. 35-42.
- Нікішина О. В. Методичні рекомендації до комплексної оцінки соціальної компоненти екологічно відповідального виробництва та споживання в Україні на засадах стійкості та сталого розвитку. - C. 43-59.
- Sarkisian H., Novichkov V., Liganenko M., Shunko A. Implementation of additional services at tourist and entertainment complexes according to international hospitality standards. - C. 60-65.
- Трішин Ф. А., Трач О. Р., Шекера С. С. Процесний підхід у формуванні системи управління якістю бізнес-процесів в операційній діяльності на туристичних підприємствах України. - C. 66-75.
- Vaskovska K., Kyssa M., Holovachenko L. The essence and functions of money in the accounting and financial system of the industrial enterprise. - C. 76-80.
- Савченко Т. В., Ніколюк О. В. Міжнародний досвід державного регулювання регіональних ринків птахівництва. - C. 81-88.
|
|