Економіка харчової промисловості. 2023, 15 (2) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2023. Вип. 2 |
- Титул, зміст.
- Антонюк П. О., Антонюк О. П., Ступницька Т. М., Баранюк Х .О. Агропродовольча продукція в товарному експорті України в умовах війни: статистична оцінка. - C. 3-9.
- Лайко О. І., Циналєвська І. А. Проблеми експорту вітчизняної агропродукції на ринках країн ЄС. - C. 10-18.
- Нікішина О .В., Зеркіна О. О. Методологічний підхід до комплексного оцінювання товарних ринків на засадах стійкості (резильєнтноті). - C. 19-31.
- Ніколюк О. В., Савченко Т. В. Стратегічні пріоритети розвитку регіонального ринку продукції птахівництва. - C. 32-37.
- Петренко О. П. Зелена революція в аграрному секторі: шлях до сталого економічного розвитку. - C. 38-43.
- Самофатова В. А. Удосконалення методології наукового дослідження сталого розвитку агропродовольчої сфери України. - C. 44-48.
- Бондаренко Л. А., Козинець А. П. Теоретичні підходи до формування системи управління персоналом на промислових підприємствах. - C. 49-54.
- Гончаренко О. В., Бокоч О. В., Ненахова М. І., Владіміров І. А. Інноваційні тренди розвитку суб’єктів агропромислового виробництва. - C. 55-61.
- Курянов В. М. Проблеми формування корпоративної культури підприємств готельно-ресторанного бізнесу. - C. 62-71.
- Пешук Л. В., Приходько Д. Ю. Сучасні тенденції розвитку індустрії круїзного туризму в умовах викликів і загроз. - C. 72-79.
- Савенко І. І., Седікова І. О. Національний бренд, як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності. - C. 80-84.
|
|