Хімія, фізика та технологія поверхні. 2013, 4 (2)

  ARCHIVE (All issues)Ukrainian English


Chemistry, physics and technology of surface
2013. Issue 4 (2)

  • Karpenko O. S., Lobanov V. V., Kartel N. T. Properties of hexagon-shaped carbon nanoclusters.
  • Галій П. В., Ненчук Т. М., Тузяк О. Я., Яровець І. Р. Екзоемісійна спектроскопія дефектів опромінених поверхонь кристалів CsI.
  • Семчук О. Ю., Клименко В. Є. Флуктуації нерівноважних електронів та магнонів у феромагнітних напівпровідниках.
  • Goliney I. Yu., Sugakov V. I. , Vertsimakha G. V. Gold nanoshell effect on light-harvesting in LH2 complexes from photosynthetic bacteria.
  • Петришин Р. С., Яремко З. М., Солтис М. М. Визначення констант іонізації поверхневих гідроксильних груп модифікованого діоксиду титану в його водних суспензіях.
  • Гончар О. М., Гомза Ю.П., Савельєв Ю. В. Модифікування монтморилоніту олігоуретанамоній хлоридом для одержання нанокомпозитів з поліуретанами.
  • Настасієнко Н. С., Галаган Н. П., Покровський В. О. Адсорбція сорбіту на поверхні високодисперсного кремнезему та метилкремнеземів.
  • Курйоз Ю. І. Фотоорієнтація реактивного мезогену на полімерній поверхні целюлозо-циннамату.
  • Sementsov Yu. I., Prikhodko G. P., Kartel N. T., Aleksyeyeva T. A., Tsebrenko M. V. Polypropylene fibers filled with carbon nanotubes: mechanical properties and biocompatibility.
  • Габович В. О., Покровський В. О. Порівняння лазерної десорбції/іонізації барвників акридинового оранжевого та метиленового блакитного з поверхні терморозширеного графіту.
  • Григорова А. В., Клочков В. К., Седых О. О., Малюкин Ю. В. Коагуляция коллоидных растворов люминесцентных стержнеподобных наночастиц nLaVO4:Eu3+.
  • Савицкий Д. П. Реологические свойства водных суспензий угля в присутствии анионных ПАВ и блоксополимеров оксида этилена-пропилена.
  • Горобець С. В., Михайленко Н. О., Карпенко Ю. В. Визначення оптимальних характеристик магнітокерованого біосорбенту на основі дріжджів Saсcharomyces cerevisiae.
  • Гончарук Е. В., Зарко В. И., Полищук Г. Е. Влияние структурных факторов на процессы термостимулированной деполяризации воды в молочных продуктах с различным содержанием жира.
  • ddddddd.
 

Institute of Information Technologies of VNLU


+38 (044) 525-36-24
Ukraine, 03039, Kyiv, Holosiivskyi Ave, 3, room 209