інтернет-адреса сторінки:
http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000018026
Вісник Національної академії наук України /
Випуск (2013, № 6)
Бомба М. Я., Івашків Л. Я.
Здорове харчування як стратегічний ресурс національної безпеки України
Розглянуто теоретичні та прикладні аспекти створення екологічно безпечних продуктів харчування. Проаналізовано екологічні проблеми їх виробництва в єдиному циклі: грунт - вода - продукт - людина. Окреслено пріоритетні напрями впровадження продуктів функціонального призначення в раціон різних верств населення, визначено категорії споживачів, які в першу чергу потребують здорового харчування.
Бібліографічний опис:
Бомба М. Я., Івашків Л. Я. Здорове харчування як стратегічний ресурс національної безпеки України. Вісник Національної академії наук України. 2013. № 6. С. 32-41. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000018026