Мікробні α-амілази: фізико-хімічні властивості, субстратна специфічність та доменна структура / Авдіюк К. В., Варбанець Л. Д. (2013)
Ukrainian

English  The Ukrainian Biochemical Journal    /     Issue (2013, 85 (4))

translit Transliteration


Avdiiuk K. V., Varbanets L. D.
Mikrobni α-amilazy: fizyko-khimichni vlastyvosti, substratna spetsyfichnist ta domenna struktura


Cite:
Avdiiuk, K. V., Varbanets, L. D. (2013). Mikrobni α-amilazy: fizyko-khimichni vlastyvosti, substratna spetsyfichnist ta domenna struktura. The Ukrainian Biochemical Journal , 85 (4), 5-19 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000058656 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна