Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності / Лявинець Г. М., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Арсеньєва Л. Ю. (2013)
Ukrainian

English  Science and innovation   /     Issue (2013, 9 (6))

translit Transliteration


Liavynets H. M., Havrysh A. V., Niemirich O. V., Arsenieva L. Yu.
Tekhnolohiia sousiv emulsiinoho typu pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti


Cite:
Liavynets, H. M., Havrysh, A. V., Niemirich, O. V., Arsenieva, L. Yu. (2013). Tekhnolohiia sousiv emulsiinoho typu pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti. Science and innovation, 9 (6), 15-19 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000102575 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна