Роль активних форм кисню в підвищенні термостабільності антиоксидантних ферментів коренів пшениці після теплового загартування / Карпець Ю. В., Колупаєв Ю. Є., Мусатенко Л. І. (2008)
Ukrainian

English  Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine    /     Issue (2008, 12)

translit Transliteration


Karpets Yu. V., Kolupaiev Yu. Ye., Musatenko L. I.
Rol aktyvnykh form kysniu v pidvyshchenni termostabilnosti antyoksydantnykh fermentiv koreniv pshenytsi pislia teplovoho zahartuvannia


Cite:
Karpets, Yu. V., Kolupaiev, Yu. Ye., Musatenko, L. I. (2008). Rol aktyvnykh form kysniu v pidvyshchenni termostabilnosti antyoksydantnykh fermentiv koreniv pshenytsi pislia teplovoho zahartuvannia. Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine , 12, 136-140 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000119218 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна