Вплив поліфенольного комплексу з виноградного вина на активність антиоксидантних ензимів у щурів за низьких доз рентгенівського випромінювання / Дацюк У. В., Сабадашка М. В., Дацюк Л. О., Гнатуш А. Р., Сластья Є. А., Зотов А. М., Гержикова В. Г., Сибірна Н. О. (2014)
Ukrainian

English  Biotechnologia Acta   /     Issue (2014, 7 (2))

Datsiuk U. V., Sabadashka M. V., Datsiuk L. O., Hnatush A. R., Slastia Ye. A., Zotov A. M., Herzhykova V. H., Sybirna N. O.
Effect of polyphenolic complex from wine on rats antioxidant enzymes activity at X-ray irradiation low doses


Cite:
Datsiuk, U. V., Sabadashka, M. V., Datsiuk, L. O., Hnatush, A. R., Slastia, Ye. A., Zotov, A. M., Herzhykova, V. H., Sybirna, N. O. (2014). Effect of polyphenolic complex from wine on rats antioxidant enzymes activity at X-ray irradiation low doses. Biotechnologia Acta, 7 (2), 106-113. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000149753 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна