Biotechnologia Acta. 2014, 7 (2) АРХІВ (Всі випуски)
| Biotechnologia Acta 2014. Вип. 2 |
- Титул.
- Зміст.
- Пирог Т. П., Конон А. Д., Софілканич А. П. Мікробні поверхнево-активні речовини. II. Ліпопептиди. - C. 9-25.
- Мокросноп В. М., Золотарева Е. К. Микроводоросли как продуценты токоферолов. - C. 26-33.
- Sviatenko О. V., Gorbatiuk O. B., Vasylchenko О. А. Application of immunoglobulin-binding proteins A, G, L in the affinity chromatography. - C. 34-45.
- Короткевич Н. В., Лабинцев А. Ю., Колибо Д. В., Комісаренко С. В. Одержання та характеристика флуоресцентних похідних рекомбінантного аналога секреторної форми HB-EGF людини. - C. 46-53.
- Скамрова Г. Б., Прилуцкий Ю. И., Евстигнеев М. П. Комбинированное действие электромагнитного излучения, ДНК-интеркаляторов, С60-фуллерена и кофеина на клетки буккального эпителия человека.. - C. 54-62.
- Fomina M. O. Variability of coordination complexes of copper accumulated within fungal colony in the presence of copper-containing minerals. - C. 63-69.
- Рубан А. Н., Казанец А. И., Крупская Т. В., Туров В. В. Эмульсификация растворов сывороточного альбумина человека и гиалуроновой кислоты в полидиметилсилоксане ПДМС-1000. - C. 70-78.
- Дзяк Г. В., Шульга С. М., Адаб М., Дроздов А. Л., Глух И. С. Влияние биопрепаратов из сухих лецитинов сои и подсолнечника на липидный состав сыворотки крови. - C. 79-85.
- Марченко М. М., Шелифіст А. Є., Чебан Л. М. Властивості сесквітерпенових лактонів культивованих in vitro Saussurea discolor (Willd.) DC. та S. porcii Degen. - C. 86-91.
- Akinloye O. A., Balogun E. A., Omotainse S. O., Adeleye O. O. Some untoward effects associated with the use of the biopreparation from Picralima nitida seeds extract as antidiabetic agent. - C. 92-105.
- Дацюк У. В., Сабадашка М. В., Дацюк Л. О., Гнатуш А. Р., Сластья Є. А., Зотов А. М., Гержикова В. Г., Сибірна Н. О. Вплив поліфенольного комплексу з виноградного вина на активність антиоксидантних ензимів у щурів за низьких доз рентгенівського випромінювання. - C. 106-113.
- Ракша-Слюсарева О. А., Круль В. О., Слюсарев О. А. Використання вторинних продуктів перероблення ріпаку в харчовій промисловості. - C. 114-117.
- Хроніка. - C. 118-121.
- Рецензії. - C. 122-124.
- Інформаційне повідомлення. - C. 125.
|
|