Використання методу багатомірного факторного аналізу в процесі діагностики організаційної культури підприємств харчової промис¬ловості / Харчишина О. В. (2011)
Ukrainian

English  Food Industry Economics   /     Issue (2011, 3)

translit Transliteration


Kharchyshyna O. V.
Vykorystannia metodu bahatomirnoho faktornoho analizu v protsesi diahnostyky orhanizatsiinoi kultury pidpryiemstv kharchovoi promys¬lovosti


Cite:
Kharchyshyna, O. V. (2011). Vykorystannia metodu bahatomirnoho faktornoho analizu v protsesi diahnostyky orhanizatsiinoi kultury pidpryiemstv kharchovoi promys¬lovosti. Food Industry Economics, 3, 48-52 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000172503 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна