Дія природних антиоксидантів аммівіту та сквалену на вміст ліпідів, білків і вуглеводів у клітинах слизової оболонки шлунка щурів за умов експериментального ульцерогенезу / Ковальова В. А., Шевченко А. Є., Остапченко Л. І. (2014)
Ukrainian

English  Fiziolohichnyi zhurnal   /     Issue (2014, 60 (2))

Kovalova V. A., Shevchenko A. Ye., Ostapchenko L. I.
The effects of natural antioxidants on the content of lipids, proteins and carbohydrates in rat gastric mucosal cells during experimental ulceration


Cite:
Kovalova, V. A., Shevchenko, A. Ye., Ostapchenko, L. I. (2014). The effects of natural antioxidants on the content of lipids, proteins and carbohydrates in rat gastric mucosal cells during experimental ulceration. Fiziolohichnyi zhurnal, 60 (2), 70-74. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000382011 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна