Вплив трифтороцтової кислоти на кластеризацiю води в частково дегiдратованiй тканинi печiнки щурiв з карциномою Герена / Туров В. В., Тодор І. М., Лук'янова Н. Ю., Крупська Т. В., Угнiвенко А. П., Чехун В. Ф. (2014)
Ukrainian

English  Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine    /     Issue (2014, 2)

translit Transliteration


Turov V. V., Todor I. M., Lukianova N. Yu., Krupska T. V., Uhnivenko A. P., Chekhun V. F.
Vplyv tryftorotstovoi kysloty na klasteryzatsiiu vody v chastkovo dehidratovanii tkanyni pechinky shchuriv z kartsynomoiu Herena


Cite:
Turov, V. V., Todor, I. M., Lukianova, N. Yu., Krupska, T. V., Uhnivenko, A. P., Chekhun, V. F. (2014). Vplyv tryftorotstovoi kysloty na klasteryzatsiiu vody v chastkovo dehidratovanii tkanyni pechinky shchuriv z kartsynomoiu Herena. Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine , 2, 129-135 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000410365 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна