Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Павлюк І. М., Гавриш А. В., Тарасенко Т. А. (2013)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000425345 Наука та інновації А - 2018 / Випуск (2013, Т. 9, № 4)
Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Павлюк І. М., Гавриш А. В., Тарасенко Т. А. Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Павлюк І. М., Гавриш А. В., Тарасенко Т. А. Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти. Наука та інновації. 2013. Т. 9, № 4. С. 31-34. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000425345 | Science and innovation / Issue (2013, 9 (4))
Pohozhykh M. I., Yevlash V. V., Niemirich O. V., Pavliuk I. M., Havrysh A. V., Tarasenko T. A. Determination of dispersion of zucchini and cabbage powders
Cite: Pohozhykh, M. I., Yevlash, V. V., Niemirich, O. V., Pavliuk, I. M., Havrysh, A. V., Tarasenko, T. A. (2013). Determination of dispersion of zucchini and cabbage powders. Science and innovation, 9 (4), 31-34. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000425345 [In Ukrainian]. |
|
|