Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива / Поліщук Г. Є., Мартич В. В., Грабовська О. В., Ковалевська Є. І. (2012)
Ukrainian

English  Science and innovation   /     Issue (2012, 8 (4))

translit Transliteration


Polishchuk H. Ye., Martych V. V., Hrabovska O. V., Kovalevska Ye. I.
Doslidzhennia okremykh reolohichnykh kharakterystyk hidratovanykh zarodkiv pshenytsi iak stabilizatoriv struktury morozyva


Cite:
Polishchuk, H. Ye., Martych, V. V., Hrabovska, O. V., Kovalevska, Ye. I. (2012). Doslidzhennia okremykh reolohichnykh kharakterystyk hidratovanykh zarodkiv pshenytsi iak stabilizatoriv struktury morozyva. Science and innovation, 8 (4), 45-50 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000435362 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна