Вплив механiчного пошкодження та первинних лiпоксигеназних продуктiв на активнiсть лiпоксигенази з бульб картоплi / Копiч В. М., Харитоненко Г. І., Скатерна Т. Д., Харченко О. В. (2015)
Ukrainian

English  Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine    /     Issue (2015, 9)

Kopich V. M., Kharytonenko H. I., Skaterna T. D., Kharchenko O. V.
Effect of mechanical wounding and primary lipoxygenase products on lipoxygenase activity of potato tubers


Cite:
Kopich, V. M., Kharytonenko, H. I., Skaterna, T. D., Kharchenko, O. V. (2015). Effect of mechanical wounding and primary lipoxygenase products on lipoxygenase activity of potato tubers. Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine , 9, 98-104. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000461276 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна