Влияние криоконсервирования путем медленного замораживания или витрификации на жизнеспособность и метаболическую активность мезенхимальных стромальных клеток, заключенных в альгинатные сферы с диаметром более 1 мм / Зайков В. С., Петренко Ю. А., Труфанова Н. А., Правдюк А. И., Волкова Н. А., Мазур С. П., Петренко А. Ю. (2014)
Ukrainian

English  Problems of cryobiology and cryomedicine   /     Issue (2014, 24 (3))

Zajkov V. S., Petrenko Ju. A., Trufanova N. A., Pravdjuk A. I., Volkova N. A., Mazur S. P., Petrenko A. Ju.
Effect of cryopreservation using slow freezing or vitrification on viability and metabolic activity of mesenchymal stromal cells encapsulated within alginate spheres with diameter of 1 mm and more


Cite:
Zajkov, V. S., Petrenko, Ju. A., Trufanova, N. A., Pravdjuk, A. I., Volkova, N. A., Mazur, S. P., Petrenko, A. Ju. (2014). Effect of cryopreservation using slow freezing or vitrification on viability and metabolic activity of mesenchymal stromal cells encapsulated within alginate spheres with diameter of 1 mm and more. Problems of cryobiology and cryomedicine, 24 (3), 222-230 . http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556702 [In Russian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна