Аналіз білкового комплексу та вмісту ізофлавонів насіння сої та нуту в зв'язку з селекцією продовольчого напряму / Молодченкова О. О., Січкар В. І., Картузова Т. В., Безкровна Л. Я., Лихота О. Б., Лаврова Г. Д. (2017)
Ukrainian

English  Factors in experimental evolution of organisms   /     Issue (2017, 20)

Molodchenkova O. O., Sichkar V. I., Kartuzova T. V., Bezkrovna L. Ya., Lykhota O. B., Lavrova H. D.
Analysis of protein complex and isoflavones content of the soybean and chickpea seed in the connection of food direction breeding


Cite:
Molodchenkova, O. O., Sichkar, V. I., Kartuzova, T. V., Bezkrovna, L. Ya., Lykhota, O. B., Lavrova, H. D. (2017). Analysis of protein complex and isoflavones content of the soybean and chickpea seed in the connection of food direction breeding. Factors in experimental evolution of organisms, 20, 145-149. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000797612 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна