Аналіз білкового комплексу та вмісту ізофлавонів насіння сої та нуту в зв'язку з селекцією продовольчого напряму / Молодченкова О. О., Січкар В. І., Картузова Т. В., Безкровна Л. Я., Лихота О. Б., Лаврова Г. Д. (2017)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000797612 Фактори експериментальної еволюції організмів Б - 2020 / Випуск (2017, Т. 20)
Молодченкова О. О., Січкар В. І., Картузова Т. В., Безкровна Л. Я., Лихота О. Б., Лаврова Г. Д. Аналіз білкового комплексу та вмісту ізофлавонів насіння сої та нуту в зв'язку з селекцією продовольчого напряму
Бібліографічний опис: Молодченкова О. О., Січкар В. І., Картузова Т. В., Безкровна Л. Я., Лихота О. Б., Лаврова Г. Д. Аналіз білкового комплексу та вмісту ізофлавонів насіння сої та нуту в зв'язку з селекцією продовольчого напряму. Фактори експериментальної еволюції організмів. 2017. Т. 20. С. 145-149. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000797612 | Factors in experimental evolution of organisms / Issue (2017, 20)
Molodchenkova O. O., Sichkar V. I., Kartuzova T. V., Bezkrovna L. Ya., Lykhota O. B., Lavrova H. D. Analysis of protein complex and isoflavones content of the soybean and chickpea seed in the connection of food direction breeding
Cite: Molodchenkova, O. O., Sichkar, V. I., Kartuzova, T. V., Bezkrovna, L. Ya., Lykhota, O. B., Lavrova, H. D. (2017). Analysis of protein complex and isoflavones content of the soybean and chickpea seed in the connection of food direction breeding. Factors in experimental evolution of organisms, 20, 145-149. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000797612 [In Ukrainian]. |
|
|