Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень / Андрушків Б. М., Кирич Н. Б., Погайдак О. Б., Співак С. М., Шерстюк Р. П. (2017)
| Herald of the Economic Sciences of Ukraine / Issue (2017, 2)
Andrushkiv B. M., Kyrych N. B., Pohaidak O. B., Spivak S. M., Sherstiuk R. P. Features of Enhancing the Professional Level of the Hotel Restaurant Business and Social Security of Employers in the Conditions of the Euro-Integration Convergations
Cite: Andrushkiv, B. M., Kyrych, N. B., Pohaidak, O. B., Spivak, S. M., Sherstiuk, R. P. (2017). Features of Enhancing the Professional Level of the Hotel Restaurant Business and Social Security of Employers in the Conditions of the Euro-Integration Convergations. Herald of the Economic Sciences of Ukraine, 2, 3-7. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000838963 [In Ukrainian]. |
|
|