Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла / Радзієвська І. Г., Мельник О. П., Галенко О. О. (2018)
Ukrainian

English  Science and innovation   /     Issue (2018, 14 (1))

Radziievska I. H., Melnyk O. P., Halenko O. O.
Two-Stage Technology for Palm Oil Fractionation for Production of Cocoa Butter Substitutes


Cite:
Radziievska, I. H., Melnyk, O. P., Halenko, O. O. (2018). Two-Stage Technology for Palm Oil Fractionation for Production of Cocoa Butter Substitutes. Science and innovation, 14 (1), 40-49. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000858490 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна