Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами / Мерзлов С. В., Рудакова Т. В., Сніжко О. О., Ломова Н. М., Наріжний С. А., Ворощук В. Я. (2018)
Ukrainian

English  Science and innovation   /     Issue (2018, 14 (6))

Merzlov S. V., Rudakova T. V., Snizhko O. O., Lomova N. M., Narizhnyi S. A., Voroshchuk V. Ya.
Managing Quality and Safety During the Production of Yoghurt with Honey Products


Cite:
Merzlov, S. V., Rudakova, T. V., Snizhko, O. O., Lomova, N. M., Narizhnyi, S. A., Voroshchuk, V. Ya. (2018). Managing Quality and Safety During the Production of Yoghurt with Honey Products. Science and innovation, 14 (6), 24-37. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000945803 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна