Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами / Мерзлов С. В., Рудакова Т. В., Сніжко О. О., Ломова Н. М., Наріжний С. А., Ворощук В. Я. (2018)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000945803 Наука та інновації А - 2018 / Випуск (2018, Т. 14, № 6)
Мерзлов С. В., Рудакова Т. В., Сніжко О. О., Ломова Н. М., Наріжний С. А., Ворощук В. Я. Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами
Бібліографічний опис: Мерзлов С. В., Рудакова Т. В., Сніжко О. О., Ломова Н. М., Наріжний С. А., Ворощук В. Я. Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами. Наука та інновації. 2018. Т. 14, № 6. С. 24-37. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000945803 | Science and innovation / Issue (2018, 14 (6))
Merzlov S. V., Rudakova T. V., Snizhko O. O., Lomova N. M., Narizhnyi S. A., Voroshchuk V. Ya. Managing Quality and Safety During the Production of Yoghurt with Honey Products
Cite: Merzlov, S. V., Rudakova, T. V., Snizhko, O. O., Lomova, N. M., Narizhnyi, S. A., Voroshchuk, V. Ya. (2018). Managing Quality and Safety During the Production of Yoghurt with Honey Products. Science and innovation, 14 (6), 24-37. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000945803 [In Ukrainian]. |
|
|