Использование ДНК-маркеров для изучения генетического полиморфизма генотипов мягкой пшеницы (Triticum aestivum Desf.) Азербайджана / Гаджиев Э. С., Акпаров З. И., Алиев Р. Т., Бабаева С. М., Иззатуллаева В. И., Аббасов М. А., Мамедова А. Д. (2018)
Ukrainian

English  Factors in experimental evolution of organisms   /     Issue (2018, 23)

Gadzhiev E. S., Akparov Z. I., Aliev R. T., Babaeva S. M., Izzatullaeva V. I., Abbasov M. A., Mamedova A. D.
Use of DNA markers for studying the genetic polymorphism of the bread wheat (Triticum aestivum Desf.) genotypes of Azerbaijan


Cite:
Gadzhiev, E. S., Akparov, Z. I., Aliev, R. T., Babaeva, S. M., Izzatullaeva, V. I., Abbasov, M. A., Mamedova, A. D. (2018). Use of DNA markers for studying the genetic polymorphism of the bread wheat (Triticum aestivum Desf.) genotypes of Azerbaijan. Factors in experimental evolution of organisms, 23, 279-284. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957463 [In Russian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна