Біохімічні критерії насіння нуту звичайного (Cicer arietinum L.) для добору генотипів продовольчого напряму / Молодченкова О. О., Картузова Т. В., Безкровна Л. Я., Лихота О. Б., Бушулян О. В., Лаврова Г. Д. (2018)
Ukrainian

English  Factors in experimental evolution of organisms   /     Issue (2018, 23)

Molodchenkova O. O., Kartuzova T. V., Bezkrovna L. Ya., Lykhota O. B., Bushulian O. V., Lavrova H. D.
Biochemical characteristics of checkpea (Cicer arietinum L.) seeds for selection of genotypes of food direction


Cite:
Molodchenkova, O. O., Kartuzova, T. V., Bezkrovna, L. Ya., Lykhota, O. B., Bushulian, O. V., Lavrova, H. D. (2018). Biochemical characteristics of checkpea (Cicer arietinum L.) seeds for selection of genotypes of food direction. Factors in experimental evolution of organisms, 23, 315-320. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957469 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна