Біохімічні критерії насіння нуту звичайного (Cicer arietinum L.) для добору генотипів продовольчого напряму / Молодченкова О. О., Картузова Т. В., Безкровна Л. Я., Лихота О. Б., Бушулян О. В., Лаврова Г. Д. (2018)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957469 Фактори експериментальної еволюції організмів Б - 2020 / Випуск (2018, Т. 23)
Молодченкова О. О., Картузова Т. В., Безкровна Л. Я., Лихота О. Б., Бушулян О. В., Лаврова Г. Д. Біохімічні критерії насіння нуту звичайного (Cicer arietinum L.) для добору генотипів продовольчого напряму
Бібліографічний опис: Молодченкова О. О., Картузова Т. В., Безкровна Л. Я., Лихота О. Б., Бушулян О. В., Лаврова Г. Д. Біохімічні критерії насіння нуту звичайного (Cicer arietinum L.) для добору генотипів продовольчого напряму. Фактори експериментальної еволюції організмів. 2018. Т. 23. С. 315-320. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957469 | Factors in experimental evolution of organisms / Issue (2018, 23)
Molodchenkova O. O., Kartuzova T. V., Bezkrovna L. Ya., Lykhota O. B., Bushulian O. V., Lavrova H. D. Biochemical characteristics of checkpea (Cicer arietinum L.) seeds for selection of genotypes of food direction
Cite: Molodchenkova, O. O., Kartuzova, T. V., Bezkrovna, L. Ya., Lykhota, O. B., Bushulian, O. V., Lavrova, H. D. (2018). Biochemical characteristics of checkpea (Cicer arietinum L.) seeds for selection of genotypes of food direction. Factors in experimental evolution of organisms, 23, 315-320. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000957469 [In Ukrainian]. |
|
|