Якість та аеробна стабільність ферментованого плющеного зерна кукурудзи за сумісної інтродукції пробіотичних штамів молочнокислих бактерій та представників Bacillus subtilis / Передерій М. Г., Кравченко Н. О., Божок Л. В., Дмитрук О. М. (2019)
Ukrainian

English  Agricultural microbiology   /     Issue (2019, 29)

Perederii M. H., Kravchenko N. O., Bozhok L. V., Dmytruk O. M.
Quality and aerobic stability of fermented rolled corn grain in under combined introduction of probiotic strains of lactic acid bacteria and representatives of Bacillus subtilis


Cite:
Perederii, M. H., Kravchenko, N. O., Bozhok, L. V., Dmytruk, O. M. (2019). Quality and aerobic stability of fermented rolled corn grain in under combined introduction of probiotic strains of lactic acid bacteria and representatives of Bacillus subtilis. Agricultural microbiology, 29, 62-70. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001038993 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна