Традиційні способи пластифікаційної обробки (замішування) тіста в народному повсякденному хлібопеченні населення історико-етнографічної Волині на початку XX — XXІ століть / Зюбровський А. (2017)
Ukrainian

English  The Ethnology notebooks   /     Issue (2017, 4)

Ziubrovskyi A.
Traditional ways of dough plasticization processing (kneading) in the folk bread baking of population of historic and ethnographic Volyn at the beginning of the XX — XXI century


Cite:
Ziubrovskyi, A. (2017). Traditional ways of dough plasticization processing (kneading) in the folk bread baking of population of historic and ethnographic Volyn at the beginning of the XX — XXI century. The Ethnology notebooks, 4, 811-819. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001081365 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна