Температура, осмоляльність і глюкоза як фактори, що визначають стійкість еритроцитів до постгіпертонічного шоку / Сєміонова К. А., Ніпот О. Є., Єршова Н. А., Шапкіна О. О., Шпакова Н. М. (2020)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001095018 Доповіді Національної академії наук України Б - 2019 / Випуск (2020, № 4)
Сєміонова К. А., Ніпот О. Є., Єршова Н. А., Шапкіна О. О., Шпакова Н. М. Температура, осмоляльність і глюкоза як фактори, що визначають стійкість еритроцитів до постгіпертонічного шоку
Бібліографічний опис: Сєміонова К. А., Ніпот О. Є., Єршова Н. А., Шапкіна О. О., Шпакова Н. М. Температура, осмоляльність і глюкоза як фактори, що визначають стійкість еритроцитів до постгіпертонічного шоку. Доповіді Національної академії наук України. 2020. № 4. С. 99-106. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001095018 | Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine / Issue (2020, 4)
Siemionova K. A., Nipot O. Ye., Yershova N. A., Shapkina O. O., Shpakova N. M. Temperature, osmolality, and glucose determine the erythrocyte resistance to post-hypertonic stress
Cite: Siemionova, K. A., Nipot, O. Ye., Yershova, N. A., Shapkina, O. O., Shpakova, N. M. (2020). Temperature, osmolality, and glucose determine the erythrocyte resistance to post-hypertonic stress. Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine , 4, 99-106. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001095018 [In Ukrainian]. |
|
|