Влияние структурных составляющих модифицированного гелевого носителя на ферментативные свойства иммобилизованного промышленного штамма Lactococcus lactis после низкотемпературного хранения / Петров И. В., Буряк И. А., Черкашина Я. О. (2018)
Ukrainian

English  Problems of cryobiology and cryomedicine   /     Issue (2018, 28 (2))

Petrov I. V., Burjak I. A., Cherkashina Ja. O.
Effect of Structural Components of Modified Gel Carrier on Enzymatic Properties of Immobilized Industrial Strain of Lactococcus lactis after Low-Temperature Storage


Cite:
Petrov, I. V., Burjak, I. A., Cherkashina, Ja. O. (2018). Effect of Structural Components of Modified Gel Carrier on Enzymatic Properties of Immobilized Industrial Strain of Lactococcus lactis after Low-Temperature Storage. Problems of cryobiology and cryomedicine, 28 (2), 164. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001159355 [In Russian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна